Bape X Adidas Ultra Boost saa julkaisupäivän

viime vuoden erittäin himoitun Adidas Originals NMD R1 -yhteistyön jälkeen, näyttää siltä, ​​että Bape on asetettu ryhtymään kolmen raidan kanssa jälleen kerran, tällä kertaa rakentamalla ultrapäälle Ultra -päälle Boost Siluetti.

Ensin vuotanut aiemmin kesällä, Bape X Adidas Ultra Boost on valmistettu hengittävästä 1. Camo Primernitistä, matta mustalla kantapääkupilla ja häkkillä ylimääräistä tukea. Alla alapuolella on täysin mustattu välipohja, joka on läsnä lisähatunto ja tasaisemman askeleen, ja kaiken pyöristämiseksi puhdista kolme raidamerkkiä koristaa sivupaneeleja.

Nyt tähän tärkeään julkaisupäivään. Yeezy -mafian mukaan Bape X Adidas Ultra Boost on tarkoitus julkaista 2. helmikuuta 2019, ja se on itse asiassa Super Bowlin yksinoikeus. Odota, että maksetaan suuria dollareita UBS: n parista! Tällä hetkellä EU: n julkaisua ei ole suunniteltu, joten muista pitää se lukittuna ainoan toimittajan päälle, jos tämä muuttuu!

Mitä mieltä olet Bape X Adidas Ultra Boostista? Tuletko kopioimaan? Kerro meille ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa! Aiheeseen liittyvissä uutisissa tässä on ensimmäinen katsaus Bape X -päällikkö Japan Fall/Winter 2018 -kokoelmaan!

Jos aiot kopioida aivan uutta Adidas Heat -sovellusta, muista tarkistaa viimeisin täällä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *