Patta X Nike Air Max 1 “Black” on varmennettu

, joka noudattaa “Monarch” -julkaisua, samoin kuin “Melus Aqua” sekä “Rush Maroon” myöhemmin tässä kuussa, kuumasti odotettu Patta X Nike Air Max 1 “Black” on viimein vahvistettu! Ajatteli lukuisilla lenkkarilla yksisarvina, kukaan ei uskonut, että nämä todella olivat olemassa, kunnes Union LA: n erittäin oma Chris Gibbs antoi sen tahattomasti liukastua Instagramiin!

Nyt poistetussa IG-viestissä Gibbs kirjoitti: “Todella kunnia ymmärtää koko Patta-joukkue lukuisille kuukauksille nyt … nämä miehet ovat kuin sisaruksia muista äideistä lammen yli.” Hän jatkoi: “Kiitos, että annoit minulle esitellä musta väri! Nämä ovat tulta!”

Toisin kuin tämän kengän kolme edellistä painosta, tämä Air Max 1 -paikat korostavat suurempaa värin mustalle osalle sen sijaan, että se olisi hienovaraisesti täydentänyt harmaata sopivuutta yhteensä. Siinä on myös paljon paljon enemmän premium -materiaaleja, mukaan lukien täysjyvänahkapäälliköt sekä aaltoilevat mokkanahkaiset mutaiset. Rapea valkoinen Nike Swoosh ampuu sivuseinien yli, samoin kuin tämä on mennyt pienemmän sivusuunnassa.

Ei ole vielä sanaa, kun Patta X Nike Air Max 1 “musta” julkaistaan ​​viimeinkin, mutta tarkalleen kuinka asiat menevät tällä hetkellä, meitä ei hämmästyttää, jos ne laskeutuisivat joskus joulukuussa tai tammikuussa. Ymmärräkaamme, mitä uskot tästä varkaasta väreistä, samoin kuin siihen liittyvissä uutisissa, Nike on viivästynyt Travis Scott X Air Max 1: n esittelyn Astroworld -juhlatilan tragedian jälkeen.

Kuva UnionLosangelesin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *