Uusi tasapaino 327 -arvoinen on sekä esteettisesti että ympäristöystävällinen

, jos on yksi siluetti, joka todella lyö sitä puistosta tällä kaudella, se on 327. Vaikka se teki debyytinsä vasta neljä kuukautta sitten, sitä jo pidetään Yhtenä parhaimmista lenkkarista, jonka Boston -tuotemerkki on koskaan tehnyt, samoin kuin aivan uusi uusi tasapaino 327 epäasianmukainen ei ehdottomasti ole erilainen.

70 -luvun vintage -juoksijoiden innoittamana, epätoivoton on muotoiltu nylonista sekä mokkanahasta, joka on jätetty alkuperäiseen valovoideeseen sekä harmaan paletin. Vaikka saatat miettiä, miksi NB päätti tehdä tämän, kengän väri ei säästää tonnia vettä ja energiaa, samoin kuin myös luodun tuhlauksen määrää. “New Balance” -brändäys on hienosti poistettu kantapäästä, kun taas korkki -sukkikuljetus myötävaikuttaa myös kengän kestävään etiikkaan.

Kuva uuden tasapainon kautta
Tietysti et voi puhua tästä kunto -ohjaajasta keskustelematta alla olevasta koskemattomasta EVA -vaahtojärjestelmästä, vuorattu kumikumipohjalla, joka ulottuu varpakotelosta kaikki menetelmät kantapään yläosaan ja viimeistelee suunnittelun.

Uusi saldo 327 Undyed tarjoaa 8. elokuuta. Associated News -lehdessä ideoita x New Balance 327 “Kap” vaikuttaa kuuluisa cocktail!

Kuva uuden tasapainon kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *