Vaikutus: Bobby Satojen mielen sisällä

Ei ole epäilystäkään siitä, että Bobby satoja on yksi pelin vaikeimmista työntekijöistä. Valmistuttuaan lainsäädäntökoulusta Bobby Kim käänsi miehityksensä ihanteellisena perustamalla satoja Ben Shenassafarin kanssa vuonna 2003 Markkinajättiläisten, kuten Adidas, Fila, Disney, sekä Puma, muutamia mainitakseni.

Absoluuttinen OG, istuimme Bobbyn satojen kanssa itsenäisimmän “vaikutuksen alla” -osaston kanssa mennäkseen hänen nöyrän alkuunsa, hype-kulttuurin, hänen rakastetun lenkkarinsa ja niin paljon enemmän! Joka kerta näin, se on paljon tärkeämpää kuin koskaan mestari itämaisia ​​kuvakkeita. Kun olet täällä, tästä syystä #Stopasianhate Hashtag on niin tärkeä!

Kuva trapografin avulla
Mikä sai sinut lenkkariin ja katuvaatteisiin aivan ensisijaisesti?

Lukuisat näkökohdat saivat minut sekä lenkkariin että katuvaatteisiin, mutta voin kuitenkin jäljittää mitä tahansa takaisin esimerkiksi baseball -kortteihin sekä sarjakuviin, surffauspaitoihin 1980 -luvun 90 -luvun rullalautailusta, graffitit ja kovaa.

Kun aloin säveltää Stance-nimistä lehteä 1990-luvun lopulla, silloin minun piti alkaa kutsua tuotemerkkejä, kuten Ultimate ja SSUR tuotteille, samoin kuin putoin taiteilijavetoisten tuotemerkkien kanssa. Siirtyin sen jälkeen Japaniin Idealiin opiskelemaan uima -apina sekä japanilaisia ​​katuvaatteita. Olin virallisesti koukussa.

Mistä sadat jopa tulivat?

Se on suositus yhteisölle. “Satoja ihmisiä. ”Satoja” ideoita.

Kyselikö kotitaloutesi koskaan oriental -kaverina koskaan ammattisi vaihtoehtoasi vai oliko he hienoja sen kanssa?

Vanhempani olivat skeptisiä kaikissa menetelmissä, kunnes julkaisin muistelmani vuonna 2019. Joten se oli kuusitoista vuotta tuotemerkin tekemistä ennen kuin he ottivat sen vakavasti. He koskivat kirjanjulkaisuni – lukuisten ihmisten pakattu koti ja olivat yllättyneitä. Seuraavana päivänä he tarkistivat toimistoni ensimmäistä kertaa.

Kuva satojen avulla
Urasi taaksepäin, onko hetki, joista olet paljon tyytyväinen?

Päivä, jolloin teimme päätöksen omistautua satoihin tulevaisuutena. Se oli suurin uskon harppaus, korkein riski, samoin kuin on osoittautunut palkitsevimmaksi. Otin viimeinkin oman elämäni omistuksen ja oli ilmaista.

Mikä on mielipiteesi hype -kulttuurista?

En koskaan ymmärrä tarkalleen kuinka määritellä mitä ”hype -kulttuuri” merkitsee tai mitä se tarkoittaa. Uskon, että ihmiset suhtautuvat ekstaattisiin tietyistä asioista, joita on vähän? Tavallaan sitä on aina ollut samoin kuin aina. Ehkä suositeltava tuotteiden muuttaminen ajan myötä, mutta psykologia, joka haluaa erottua toisistaan, on aina osa ihmisluontoa.

Mikä on tällä hetkellä rakastettu lenkkari sekä miksi?

Tänään? Kuten nyt ihanteellinen, tästä erittäin hetkestä lähtien uusi Ultimate X Nike SB Dunk matala. Se on yksinkertainen. Ne ovat samanlaisia ​​kuin lenkkarin keräysjaksoni – 2000 -luvun alkupuolella.

Kuva s.sam.ryhmän avulla
Muu kuin satoja, mikä on tällä hetkellä rakastetut vaatekappaleesi ja miksi?

Pidän monista tuotemerkeistä, joita näen AvnTspace -alueella. Minua ei todellakaan vedota katuvaatteiden huippuluokan tai korkean muodin päähän. Olen myös todella pienempiin tuotemerkkeihin, jotka ovat tulossa Los Angelesissa, kuten yleinen huippuluokan kylpylä, WCKD-tuhja ja kiertää.

Kuka on unelmayhteistyökumppanisi?

Haluaisin tehdä eräänä päivänä taidenäyttelyn äitini kanssa.

Aivan ensimmäinen henkilö, joka huomasi Nik Agagjun keinuvan Dior AJ1: tä presidentti Bidenin virkaanastumisen aikana, mikä oli reaktiosi?

Oli mahtavaa nähdä, että olen kuitenkin samoin suuria ystäviä Nikin vaimon Meenan kanssa. Ymmärsin vain, että hän oli hänestä. Joten tweettoin häntä vitsinä, mutta oletan, että se meni melko virukselliseksi. Tarkoitan, välitin siitä, että hän käytti Dior X Air Jordan 1: n avajaisiin, mutta en todellakaan uskonut sitä myös. Olin paljon innostunut käsitteestä, että siirryimme uuteen presidentin hallintoon.

Onko sinulla tulossa minkä tahansa tyyppisiä mielenkiintoisia töitä, joista voit kertoa meille?

Teemme paljon enemmän tapahtumia kotitaloustyylillä, ruokafestivaalilla. That’s interesting for me since it signals the close of the pandemic. We’re all prepared to get out as well as hug each other again.

How have you been keeping hectic over the pandemic?

For us as well as myself personally, work never rather stopped. In fact, we had one of our finest years ever in 2020, sales as well as marketing-wise. The Hundreds has been experiencing this new revival over the past few years as a younger generation moves in as well as we’re right here for it! I feel like we’re starting around again.

Do you have any type of recommendations for those who want to begin their own streetwear brand?

It takes enthusiasm as well as patience. It’s all about timing.Kuva tauon avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *