Kuinka muotoilla Carhartt X Nike Air Force 1

, voi olla vaikea uskoa, mutta Carhartt X Nike -kokoelma on edelleen varastossa tämän aamun Ison-Britannian käynnistyksen jälkeen. Kuuma odotettu yhteistyö tuo trendikkään työvaatteiden tunteen neljään tunnettuun siluettiin. Hypestä huolimatta on edelleen saatavana monia kokoja kahdelle ilmavoimille!

Niille teistä, jotka houkuttelevat kopioida, mutta silti epävarma muotoilupotentiaalista, tätä opasta ei kannata jättää väliin. Carhartt X: n ilmavoimat 1 on keinuvapa Fleece-lenkkeilijöiden tai kalansekan farkkujen kanssa, se on tärkeä omaisuus kadun pukeutumisarsenaalissa.

Täysi camo -yläkanta kattaa Carhartt X Nike Air Force 1 -apuohjelman, jossa on ylimitoitettu hihna etujalaa pitkin. Tällainen liioiteltu tyyli on monien huomion arvoinen, joten muista korostaa kengät liikkumalla noita lenkkeilijöitä.

Tämä Insta -vaikuttaja valitsi joitain Vlone -merkkisiä sukkia, mutta myös Carharttin oma valikoima toimisi hyvin.

Carhartt on brändi, joka muutti työvaatteet globaaliksi muotisuuntauksiksi. Kuitenkin, miksi et mene täyteen työhoitoon valitsemalla pari kangashousuja?!

Tumma väri toimii parhaiten ja välttää mitä tahansa ohut. Kun se koskee työvaatteita, Baggieria, sitä parempi!

Kuten monissa ilmavoimissa 1, lenkkeilijät näyttävät loistavalta tämän Carhartt -yksinoikeudella. Yläosan RIP-Stop-nylon toimii hienosti fleece-housujen pehmeämmän tekstuurin rinnalla. Yhdessä ikenen ulkopohjan ja vankan hihnan kanssa, se tekee korkeimmasta talvikauden asusta.

Lukuun ottamatta vakosameteriaalia, tämä ilmavoimat 1 on miellyttävän hillitty ruskean sävyjen sävyissä. Sellaisenaan se näyttää yllättävän hyvältä pariksi joidenkin kuvioitujen housujen rinnalla. Toki, tämä ei ole sydämellistä, mutta se varmasti kiinnittää huomion.

Katso täältä paljon lisätietoja siitä, mistä Carhartt X Nike -kokoelman kopiointi. Muutoin pysy kuulolla paljon enemmän tyylioppaita ja uutisia eksklusiivisimmista lenkkarien julkaisuista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *