ASICS GEL-LYTE III Gore-Tex esittelee vilkkaat värit

ASICS Gel-Lyte III on yksi kaikkien aikojen mieltymyksisimmistä jalkineiden siluetteista, eikä ole vaikea nähdä miksi. Nykyisessä talvikaudella japanilainen jalkine-etiketti on kattanut suunnittelun puhtaassa Gore-Tex-luovutuksessa, joka näyttää vilkkaat väripopit vilkkaasta tunteesta.

Täällä ainoassa myyjällä saamme tämän parin vakavat Patta/Parra-tunnelmat, jotka tekevät meistä vielä enemmän, joten onneksi meillä on syvällinen katsaus julkaisuun ihanteelliseen, joten tarkista lisää!

Kuva ASICS: n avulla

Kuva ASICS: n avulla
Päälliköt on muotoiltu perinteiseen paneeliin erilaisista materiaaleista, mukaan lukien joustava mokka ja tekninen verkko, jotka ovat Gore-Texillä päällystettyä ohjelmaa varmistaaksesi, että jalat pysyvät puhtaina ja kuivina koko talven ajan. Asicsin allekirjoitus nuolet logo laitetaan siististi sekä sivu- että mediaalisiin puoliin, kun taas Gore-Tex-tuotemerkki löytyy kantapäästä.

Vaikka suurin osa lenkkarista on pukeutunut suihkumustaan, sinisen, purppura- ja punaisen osumia on läsnä ulkopohjan ja nauhojen yli, jotta väritiepoliisi on todella väkijoukosta, mikä on silmissämme erinomainen mestari! Geelityyny on koteloitu välipohjaan, mikä tekee myös näistä kiinteistä päivittäisistä askeleista – mitä paljon muuta haluat?!

Kuva ASICS: n avulla

Kuva ASICS: n avulla
ASICS Gel-Lyte III Gore-Tex on tarkoitus julkaista valitse kauppiaat ympäri maailmaa erittäin pian, joten pidä se lukittuna ihanteellisessa täällä kaikille nykyisille uutisille ja päivityksille, jotka liittyvät tähän pariin ja niin paljon muuta! Sillä välin tarkista Pharrell Williamsin nykyinen taistelu Adidasin kanssa!

Kuva ASICS: n avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *